Diamantboringen

Professionele boringen

Diamantkern boren is een unieke boor service, beschikbaar voor elk materiaal waar u gaten in geboord moet hebben. Wij kunnen gaten boren tot een diameter van 300mm. Een kernboor is een boor, speciaal ontworpen om een cilinder van materiaal te verwijderen, net als een gatenzaag.

Het materiaal dat achterblijft in de boorkop wordt aangeduid als de kern. Diamant-kop kernboren worden vaak gebruikt in de bouw om gaten voor leidingen, mangaten en andere grote diameter penetraties in beton of steen creëren. We kunnen boren door uw betonnen fundering om metingen te nemen en wij boren onze eigen gaten om onze inbouwdozen voor electrische installaties in te passen.

We kunnen ook boren om bestaande gaten beter passend te maken.

24/7 Storingsdienst

Bright Support is 24 uur bereikbaar voor technische ondersteuning en storing. +599 700 7580

Wat doen wij

  • Elektrische installatie
  • Verdeelinrichtingen 
  • Zonne-energiesystemen
  • Aarding

Overige diensten

Wij bieden ook Diamant-kern boor diensten. Dit is een unieke boor service, beschikbaar voor elk materiaal waar u gaten in geboord moet hebben.

Installatietechniek

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren Erkende Installateur? Bright Support levert elektrische installaties van A tot Z. 

Elektrotechniek

Bright Support biedt installaties en reparaties voor elke technische installatie op Bonaire. Wij bieden een variëteit aan diensten voor particulieren & bedrijven.

Storingen

Heeft u last van een storing? Neem dan contact op met onze 24/7 storingsdienst. Bel +599 700 7580
Wij staan graag voor u klaar.