Aarding

Waarom is aarding zo belangrijk?

Aarding van uw electrische netwerk is belangrijk om electrische storingen te voorkomen en om te voorkomen dat u schokken krijgt wanneer u electrische apparatuur aanraakt.
Het is ook een methode om ervoor te zorgen dat uw electrische apparatuur stabiel functioneert, dit is zeker belangrijk bij computer apparatuur. Toch is dit een van de meest verzaakte onderdelen van project ontwikkeling en bouw op Bonaire. Wij kunnen een gat boren en een aardelectrode plaatsen en deze veilig op uw bestaande electrische netwerk aansluiten. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw thuis- of bedrijfsnetwerk gedeeltelijk of geheel opnieuw te bedraden.

24/7 Storingsdienst

Bright Support is 24 uur bereikbaar voor technische ondersteuning en storing. +599 700 7580

Wat doen wij

  • Elektrische installatie
  • Verdeelinrichtingen 
  • Zonne-energiesystemen
  • Aarding

Overige diensten

Wij bieden ook Diamant-kern boor diensten. Dit is een unieke boor service, beschikbaar voor elk materiaal waar u gaten in geboord moet hebben.

Installatietechniek

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren Erkende Installateur? Bright Support levert elektrische installaties van A tot Z. 

Elektrotechniek

Bright Support biedt installaties en reparaties voor elke technische installatie op Bonaire. Wij bieden een variëteit aan diensten voor particulieren & bedrijven.

Storingen

Heeft u last van een storing? Neem dan contact op met onze 24/7 storingsdienst. Bel +599 700 7580
Wij staan graag voor u klaar.