Alarmsysteem

Veiligheid voorop

Het geeft u ongetwijfeld een veilig en vertrouwd gevoel als u weet dat uw huis en persoonlijke eigendommen goed zijn beschermd tegen inbrekers. Camerabewaking of een anti-inbraaksysteem mag daarom zeker niet in uw huis ontbreken. Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem.
Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Zo heeft u een alarmsysteem op maat gemaakt voor uw woning en wensen. Bright Support BV geeft u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door één van onze erkende elektriciens.

24/7 Storingsdienst

Bright Support is 24 uur bereikbaar voor technische ondersteuning en storing. +599 700 7580

Wat doen wij

  • Elektrische installatie
  • Verdeelinrichtingen 
  • Zonne-energiesystemen
  • Aarding

Overige diensten

Wij bieden ook Diamant-kern boor diensten. Dit is een unieke boor service, beschikbaar voor elk materiaal waar u gaten in geboord moet hebben.

Installatietechniek

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren Erkende Installateur? Bright Support levert elektrische installaties van A tot Z. 

Elektrotechniek

Bright Support biedt installaties en reparaties voor elke technische installatie op Bonaire. Wij bieden een variëteit aan diensten voor particulieren & bedrijven.

Storingen

Heeft u last van een storing? Neem dan contact op met onze 24/7 storingsdienst. Bel +599 700 7580
Wij staan graag voor u klaar.